Zo geef je jouw vervoersmiddel een ander kleurtje

Of je nou met een auto, scooter, motor of fiets rijdt, na een tijdje gaat de kleur vervelen. Wanneer je voertuig nog goed rijdt, is het zonde om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg manieren om je voertuig een nieuwe kleur te geven. In deze blog lees je over 3 verschillende technieken. 

FullDip

De rubber spray van FullDip zijn de geschikte sprays om jouw vervoermiddel van een nieuwe frisse kleur te voorzien. Deze vloeibare rubber coating zorgt ervoor dat de originele laklaag beschermt wordt. De FullDip sprays zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en finishes. Kies tussen mat, neon, parelmoer of chameleon. Je kan hiermee je gehele auto of fiets mee sprayen, maar je kan er ook voor kiezen om bepaalde accenten een andere kleur te geven. Het prettige aan FullDip is dat het ook weer makkelijk en krasvrij verwijderd kan worden, als je weer zin hebt in een nieuwe look. Het is budgetproof en gebruiksvriendelijk! 

Hydrodipping 

Hydrodipping is een techniek waarbij alle driedimensionale voorwerpen voorzien kunnen worden van een andere kleur. Het is een leuke techniek om speciale prints op voorwerpen aan te brengen. De folie wordt in water gelegd en waarna een deel ervan oplost in het water. Het voorwerp wordt in het water gedoopt en zo wordt de print op het oppervlak geplakt. Dit is vooral een leuke techniek met kleine accenten van het voertuig. 

Wrapping 

Wrapping is ondertussen een bekende techniek. Het vervoermiddel wordt dan deels of helemaal voorzien van een wrap van vinyl. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen uit veel verschillende kleuren en finishes. Daarnaast is het ook mogelijk om een print of logo op een auto, fiets of scooter te plakken. Alles is mogelijk. Het laten wrappen van je voertuig kost wel een stuk meer geld dan de bovengenoemde opties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *