Belitung

Hoe paradijselijk is het mooie Belitung? 

In het westen van Indonesië vind je het eiland Belitung. Als je hier plaatjes van bekijkt ziet het er echt uit als een paradijs. Als je op zoek bent naar een locatie met prachtige kusten, is dit denk echt een ideale optie. Het leuke aan Belitung is dat het nog niet zo bekend is als bijvoorbeeld het Indonesische Bali. Daardoor is het net wat minder druk met vele toeristen. Het is een locatie waar je nauwelijks nachtclubs of grote feesten vind, ook zie je niet de tekenen van een westerse cultuur wat je verder wel vaak treft in Indonesië. 

Belitung is een locatie waar je echt even kan ontsnappen. Je gaat hier heen en vind denk ik echt de rust van het eilandleven. De prachtige stranden is een van de voornaamste redenen om Indonesië te bezoeken, bij Belitung kan dit dan ook maar dan op een wat rustigere manier. Belitung heeft een lange geschiedenis. Als tinmijn heeft het eiland dan ook veel immigranten naar zich toe getrokken. Dit klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar geloof mij zoek een foto op van deze plek en je kan er bijna bij wegdromen. 

Belitung

De prachtige stranden 

Een drukke vakantie met vele mede toeristen is niet waarvoor je naar Belitung moet komen. Het is echt een plek om even te ontsnappen van je drukke baan of drukke leventje en echt tot jezelf te komen. De plek is gezegend met enkele van de beste stranden van Indonesië. Het zand is niet alleen zacht en zo wit als palmsuiker, sommigen beweren zelfs dat het zand nog witter is dan het zand van het populaire Bali. Het leuke aan deze locatie is dat het omgeven is met 100 kleine eilandjes. Hiervan zijn maar enkele bewoond en dit geeft naar mijn idee de rust van deze locatie wel aan. Concluderend is dit een plek waar je echt even op een onbewoond eiland kan zijn en waar je heen moet gaan als je hier aan toe bent na een drukke periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *